Bliv Reiki healer

At heale er grundlæggende en naturlig medfødt egenskab, som vi i dag ikke bruger bevidst.

Men vi har alle fra naturens side adgang til denne universelle Livsenergi, Reiki, fordi det er den energi, vi kommer fra.    

Med et Reiki kursus kan du igen få åbnet op for dine medfødte evner og lære dette enkle og smukke system til healing af dig selv og andre. Så enkelt et system at selv børn kan lære det.

Hvorfor tage et Reiki kursus?

Fordi den øgede livgivende energi, som du får adgang til, bevirker, at de positive ting i livet bliver flere, din evne til at navigere i livet bliver skærpet, at du bringes i en tættere kontakt med hvem, du selv er, og at du bliver vist en større dybde i forhold til andre.

Og idet vi hjælper andre med deres sygdomme, sorger og smerter, lærer vi samtidig, at hjælpen går begge veje. At vi selv som behandlere bliver opladede og styrkede, mens vi deltager i den helbredende proces. Det er smukt.

Reiki videregives og læres af en Reikimester.

40523906_xl Lilla engel

pia-morten-healer

Kursus i Reiki af 1. grad

Med Reiki I bliver din ”antenne” stillet ind til ”Reikikanalen” og du lærer at bruge dine hænder på en ny og meget mere bevidst måde. Hændernes helbredende evne styrkes gennem fire initieringer, som hver elev får i løbet af kurset. Du får desuden en grunduddannelse i brugen af Reiki. Lærer selvbehandling, som er grundlaget for at kunne hjælpe andre. Gennem selvbehandling er det muligt at opnå rigtig gode resultater, både psykisk, fysisk og mentalt, da det er muligheden for at mærke sig selv på en helt ny måde og også en vej til meditation.

Håndpositionerne læres og indøves grundigt.

Du får en grunduddannelse til behandling af et andet menneske, samt grundlæggende regler og etik, i forbindelse med at have klinik og klienter.

Når du først er blevet indviet, forsvinder Reiki aldrig fra dit energisystem, tværtimod. Jo mere du bruger Reiki, jo stærkere vil du observere energistrømmen i dig.

Reiki er en mundtlig overleveret tradition, hvor grundlaget for Reiki er den direkte energioverføring fra Reikimester til elev, der kaldes ”initieringer”.

På kurset får du selvfølgelig også Reikis historie og nogle af de mange anvendelsesområder samt spændende og lærerige fortællinger og eksempler fra virkeligheden.

Reiki I kan indlæres på et weekend kursus / som et 4 dages dag-kursus / eller et 4 dages aften-kursus.

reikihealer2grad

Kursus i Reiki af 2. grad

Reiki II er for dig, der gerne vil gå lidt mere i dybden med Reiki og det mere mystiske aspekt af healingen. Her lærer du psykisk healing og fjernhealingsteknikker, der er fantastisk powerfulde, og som gør dig i stand til at fjernheale et andet menneske og mulighed for at heale situationer af enhver art.

Reiki II rummer enorme muligheder samtidig med, at det udvikler din intuition og de fleste vil opdage, at vi er en del af Universet og ikke adskilt fra det, hvilket på sigt vil komme til at føles, som et samarbejde.

Der gives én initiering på Reiki II. Der skal gå lidt tid mellem Reiki I og Reiki II mindst tre måneder, da det er vigtigt, at du har vænnet dig til den nye energi i din krop og ved, hvordan Reiki energien føles og virker, før du går videre til Reiki II.

Med Reiki II behøver du aldrig mere føle dig hjælpeløs, da der altid er noget du kan gøre, i en hvilken som helst situation.

Reiki II kan indlæres på et weekend kursus / som et 3 dages dag-kursus / eller et 3 dages aften-kursus / samt individuelt på hverdage iflg. aftale.

Med Reiki I og Reiki II giver vi som Reikimester alt det videre, som vi ved.

Reikimester

I Usui Shiki Ryoho, findes der kun Reiki I og Reiki II. Har man et ønske om at uddanne sig til Reikimester og undervise i Reiki, foregår det efter Reiki II, hvilket er et individuelt forløb, der i Usuis oprindelige system tager ca. 2 år eller mere.

Dette kræver års arbejde med selvudvikling, oprydning af egne traumer og programmeringer, og hvor evnen til at kunne rumme, støtte og undervise andre mennesker integreres, ligesom man er indstillet på at fordybe sig i Reiki sammen med sin mester, indtil begge parter mener, at tiden er inde til at blive indviet til Reikimester.

Reiki er ikke i modstrid med nogen religion eller meditativ praksis.

Reiki og videnskab

Hvad sker der under en behandling?

Dr. Robert Becker og Dr. John Zimmerman lavede i 1980 nogle uafhængige undersøgelser af, hvad der sker, når et menneske får en Reiki behandling.

De fandt ud af, at det ikke bare er hjernebølgemønstre hos den, der behandler og den, der bliver behandlet, som bliver synkroniseret i Alpha tilstand, hvilket er karakteristisk for dyb afslappelse og meditation, men de pulserer også i enhed med jordens magnetiske felt, også kendt som ’Shuman Resonansen’. I de øjeblikke  bliver det biodynamiske område i behandlerens hænder  1000 gange større end normalt, og det er ikke et resultat af kroppens egen indre strøm, som man ellers kunne tro.

Toni Bunnell (1997) foreslår, at forbindelsen af energiområder mellem behandleren og jorden, giver behandleren lov til at trække på ’den uendelige energikilde’ eller den ’universelle energi’ gennem ’Shuman Resonansen’.

Prof. Paul Davies og Dr. John Gribben debatterer i  ’The Matter Myth’ (1991) kvantefysikkens syn på ’det levende univers’, i hvilken alt er forbundet i et levende net af samhørighed.  Alt dette støtter den personlige erfaring af at være ’et med’ og i ’udvidet bevidsthed’, når man har modtaget Reiki healing eller har healet sig selv.

Zimmerman i (1990) og Seto (1992) undersøgte yderligere det store pulserende magnetiske felt, der strømmer fra behandlerens hænder, mens de arbejder. De fandt ud af, at pulseringerne har de samme frekvenser som hjernebølgerne, og svinger op og ned fra 0,3 – 30 Hz, centreret mest i 7 – 8 Hz Alpha tilstand. Uafhængige medicinske undersøgelser har vist, at de frekvenser stimulerer kroppen til at hele med særlige frekvenser specielt egnede til forskellige væv. For eksempel så hjælper 2 Hz nerve regenerering, 7 Hz knoglevækst, 10 Hz sene regenerering, og 15 Hz hjælper formation af kapillærer.

Fysioterapeut udstyr baseret på disse principper er blevet fremstillet til at hjælpe blødt væv med at regenerere, og ultralyd teknologi er ofte brugt til at rense forstoppede arterier og smuldrede nyresten. Det har også været kendt i mange år, at et knæ bliver hjulpet til at hele, hvis man vikler en elektrisk ledning omkring bruddet. 

Delta: 0,5 - 3 Hz - Dyb søvn

Theta: 4  -  7 Hz - Dyb meditation, trance, drømme, eller lettere søvn

Alpha: 8 -13 Hz - En lettere ændret tilstand, visualisering, meditation

Beta: 14- 40 Hz - Vågen tilstand

Gamma: Øget opfattelse

6543818_xl jordkloden healesBecker forklarer at ’hjernebølger’ ikke bare er henvist til hjernen, men bevæger sig gennem hele kroppens perineurale system, i de lag af forbundet væv, der ligger omkring alle nerver. Under en behandling begynder disse bølger af relativt svage pulseringer fra thalamus i behandlerens hjerne, at akkumulere styrke, mens de flyder til de perifere nerver i kroppen, inklusive hænderne. Den samme effekt reflekteres i den person, der modtager behandlingen. Becker foreslår, at det er dette system mere end noget andet, der heler sår og balancerer systemet. Dette fremhæver det helt specielle ved Reiki (og lignende terapier) – at det både er den der giver og den der modtager, der har fordel af behandlingen. Dette gør den meget effektiv.

Det er interessant at lægge mærke til at Dr. Becker lavede sine undersøgelser på mennesker fra vidt forskellige steder i verden, og ligegyldigt hvad, de troede på og hvad deres kulturelle baggrund var, så fik de alle samme resultat af behandlingen. En af grundene til Reiki’s voksende popularitet er, at det ikke påtvinger nogen speciel trosretning, og derfor kan den bruges af mennesker fra enhver baggrund og tro, eller slet ingen tro. Denne neutralitet gør den specielt velegnet til at blive brugt indenfor den medicinske verden.

X

Nyhedsbrev

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Tilmeld nyhedsbrev