Om Marianna

Reikimester, NLP Coach - NLP Terapeut og Antiinflamatorisk Kostvejleder, Marianna Lyzet Heede

Jeg hedder Marianna Lyzet Heede og er indehaver af Reikiringen.

Et holistisk Helsecenter, med Reiki Healing, uddannelser, kurser, coaching, regression og terapi for krop, sind og sjæl, med et solidt fundament i Reiki, universel livsenergi.

Oprindelig er jeg uddannet inden for dental-, medicinal-, veterinær- og økonomibranchen. I perioden 1993 – 1995 skete der ting i mit liv, som vendte op og ned på mit verdensbillede, og i efteråret 1995 befandt jeg mig pludselig på et Reiki kursus.

Dette Reiki kursus blev min forunderlige vej ind i den spirituelle og alternative verden, en verden der for mig blev nøglen til selvudvikling, forandring, det at være forbundet med noget større. Derfor er Reiki i dag grundlaget for alt, hvad jeg foretager mig, og jeg arbejder nu som Reikimester, Coach, Regressionsterapeut og underviser, på fuld tid.

Jeg grundlagde Reikiringen i 2008, hvor jeg solgte Solvang Hundecenter- & pension, som jeg var indehaver af igennem 12 år. Et center for hunde med pasning, genoptræning efter skader og operative indgreb, med hundesvømning, vandterapi, hundemassage og Reiki Dyrehealing.

2008 blev også året, hvor jeg blev ramt af hudkræft. En form for lymfekræft i huden, Mycosis Fungoides, hvilket sendte mig ud på lidt af en rejse. Jeg holdt en lang pause med min virksomhed og koncentrerede mig om min diagnose og brugte nu alt det, jeg igennem årene havde lært - ikke mindst Reiki og læringen om Reiki. Netop Reiki fik, kombineret med behandlingen fra det etablerede sundhedssystem, en kæmpe betydning for min helbredelse.

Jeg har altid haft en stor interesse for forståelsen af synergien mellem krop, sind og sjæl hos mennesker, og ikke mindst der, hvor mennesker, dyr og natur mødes. Jeg har siden min barndom, altid følt en særlig dyb forbundethed til dyr og naturen, som var en stor del af min opvækst.

Jeg har en samlet behandlerprofil, som er målrettet til at hjælpe så mange som muligt, med bredest mulig indsigt i klientens situation. Min største passion som Reikimester er i dag, at medvirke til, at give Reiki videre til så mange mennesker som overhovedet muligt. Jeg ønsker at gøre mennesker i stand til selv at gøre en forskel, og medvirke til at de tager ansvar for deres eget liv, velbefindende og helbredelse.

Jeg er Reikimester i det oprindelige system, der hedder ”Usui Shiki Ryoho”, som er Reikis officielle navn og betyder ”Usuis system for Naturlig Healing”. Jeg er medlem af ”The Reiki Alliance”, som er din garanti for, at jeg er en certificeret underviser i den oprindelige metode, som er effektiv, kraftfuld og helt igennem enestående. En metode, som jeg af hele mit hjerte ønsker, at dele med dig.

marianna-hundeDe varmeste tanker

Reikimester, NLP Coach - NLP Terapeut

og Antiinflamatorisk kostvejleder 

Marianna Lyzet Heede

X

Nyhedsbrev

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Tilmeld nyhedsbrev