Om Reiki

Usui Shiki Ryoho Reiki - The Usui System of Natural Healing

reiki_master_img

Hele Reikis historie er lang og smuk, en mundtlig overlevering som fortælles til kursisterne på Reiki 1, kursus i Reiki af 1. grad. Fortællingen om hvordan metoden blev genopdaget af Japaneren dr. Mikao Usui i slutningen af 1800 tallet og som vi har denne healings form fra. Dr. Mikao Usui kaldte energien Reiki og udviklede behandlingen og den dybere forståelse af Reiki. Systemet kaldte han, Usui Shiki Ryoho.  The System of Natural Healing. Dette system videregiver Reiki i den traditionelle form, hvilket er din garanti for, at der værnes om dit energisystem.

The Reiki Alliance

reiki_all

Den internationale Reikimesterforening The Reiki Alliance  blev stiftet i 1983. For at kunne blive medlem skal man kunne føre sin Reikimesterlinie direkte tilbage til dr. Mikao Usui.

Mit medlemskab her er din garanti for, at Usui Shiki Ryoho praktiseres, og at du bliver indviet til Reiki og Usui´s metoder, sådan som de blev introduceret til vesten. Jeg er 7. led i kæden af Reikimestre direkte tilbage til dr. Mikao Usui.

Du kan klikke på logoet hvis du vil vide mere om The Reiki Alliance.

Hvad er Reiki

REIKI er et japansk ord, der betyder UNIVERSEL LIVSENERGI. En tæt flydende, næsten fysisk kærligheds energi. Reiki betyder, at den energistrøm, som flyder i auraen, forøges. Der bliver mere styrke og kraft til alt, hvad vi vælger at foretage os. I stemmen, når vi taler eller synger. I vores kreative udfoldelser. I vores handlinger. I de beslutninger, vi træffer – og måden, vi vælger at føre dem ud i livet på.

Reiki energien er fin, let, omsorgsfuld og kærlig og alligevel ufattelig stor, stærk og power fuld.

Reiki kan på ingen måde gøre skade. Reiki er på ingen måde manipulerende.

Reiki er en behandlingsform

Med Reiki kan vi give hele, selvstændige behandlinger, SOM VIRKER.

Ki - energi, den universelle energi, transmitteres gennem behandlerens hænder til klienten. Reiki giver altid hver enkelt af os, hvad vi har brug for, og er medvirkende til at løse blokeringer og rense både på det fysiske, psykiske og åndelige plan. Reiki hjælper der, hvor vi selv og klienten står, og ”trækker” lige præcis den mængde energi, der er behov for, da det til enhver tid er klientens eller dit eget system, der bestemmer hvor meget energi, der skal til og hvad, der heales. Som Reiki – healer bliver vi aldrig tappet for energi, men bliver opladet med energi under healingerne.

Reiki er katalysator for de helbredende processer.  

18035293_xl Reiki klient_paa_kroppen

Reiki understøtter og beriger

Medicinsk behandling, zoneterapi, akupressur, massage, fysioterapi, kiropraktik, psykoterapi og meget mere.

Reiki er en stor hjælp i arbejdet med syge, ældre og døende mennesker. Til gravide og fødsler. Reiki hjælper også dine dyr og planter.

Reiki er hjerte energi, kærlighed og styrke til den enkeltes healings proces. Og det er uden betydning, om du tror på gud, healing, nogle former for meditative praksisser, religioner eller andet, for det virker.

Reiki er en udviklingsvej

Den øgede energigennemstrømning, som auraen udsættes for, bevirker, at de positive ting i livet bliver flere, og at livet som helhed føles intensere, dybere, rigere og tættere på. Reiki bringer os derhen, hvor vi har mest behov for at være, og accelerere alle processerne i vor udvikling. Derfor er Reiki også kilden til daglig glæde og taknemmelighed. En vej til at finde ind til sin egen storslåethed og styrke og sætte sig i stand til, ”frygtløst”, at give udtryk for sig selv i denne verden.

Du kan vælge at få Reiki - behandling hos en af de mange, som har lært Reiki – eller du kan lære at give det til dig selv. Mange mennesker har fine resultater med selvbehandling med Reiki.

Hvad virker Reiki på

Reiki har indvirkning på rigtig mange ting. Vigtig er det at vide, at jo før og hurtigere et problem heales, jo større chance er der for en hurtig bedring. Og at lidt Reiki altid er bedre end ingen Reiki.

Er det dig selv, det handler om, kan du starte en selvhealing med det samme og på alle tider af døgnet, der måtte passer ind. Du kan aldrig få for meget.

Er det en klient du skal heale, er den bedste måde, du sikrer dig, at healingen får optimale betingelser på, at starte med fire behandlinger, fire dage i træk, eller så tæt på hinanden som muligt. Dette for at få gennemarbejdet energisystemet. Derefter følges op med regelmæssig healing, f.eks. hver uge, hver anden eller tredje uge, eller en gang om måneden, afhængig af årsag og effekt.

29467475_l selv healing med reiki

 • Har indvirkning på energiniveau og immunforsvar
 • Kan bruges til selvbehandling
 • Støtter medicinsk behandling og afhjælper bivirkninger
 • Øger vores kropsbevidsthed og vores medfødte evner
 • Smertelindrer
 • Opløser blokeringer
 • Bevirker total afspænding
 • Integrerer personligheden
 • Befordrer selvhelbredelse
 • Afhjælper stress
 • Modvirker udbrændthed
 • Udrenser giftstoffer
 • Fremmer evnen til kærlighed
 • Er enkel og smuk
 • Flyder i ubegrænset mængde
 • Giver mulighed for at hjælpe andre
 • Er altid ved hånden
 • Kræver ingen forudsætninger, kun et ønske om at hjælpe sig selv og andre
 • Kan hurtig læres af alle – både børn og voksne
 • Skaber balance mellem krop, sind og sjæl

 

X

Nyhedsbrev

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Tilmeld nyhedsbrev