Gaven i Maven

Bliv mester i dit eget liv

Kunne du tænke dig at tage styringen og blive mester i dit eget liv. Gå fra at være offer for dine følelser og til i stedet at kunne mestre dem! Så kan jeg tilbyde dig en meget enkelt teknik, en "Gaven i Maven" terapi, som permanent vil ændre dit liv, give dig mod og styrke til at nå dine ønsker og mål i livet, samt sætte dig i stand til, at være bevidst til stede i nuet.

 

pige_i_papkasse

Maven / Solar plexus og hjertet

32656552_xl Til gaven i maven

Det er ikke det, vi er bevidst om der stresser, men det vi ikke er bevidst om.
Maven repræsenterer det ubevidste.
Maven er vores personlige kraftcenter.
Maven sørger for en god fordøjelse.

Maven sørger for 75 til 95 % af vores immunforsvar.

Derfor giver det rigtig god mening, at når der ligger ting i maven som frygt, stress, angst, sorg, problemer, trælse oplevelser, ikke at føle sig god nok, at folk går over vores grænser, ikke at blive set som den man er, listen kan være lang. Ja, så vil vi aldrig få glæde af mavens ”gaver” og maven vil aldrig få mulighed for at udføre det arbejde, den grundlæggende er skabt til.

5 % af vores sind er bevidst, mens de 95 % af sindet er ubevidst, vores underbevidsthed, og det ubevidste er en million gange stærkere end det bevidste sind.
Alt omkring vores underbevidsthed er lagret i vores mave, solar plexus, som er vores ”følelses databank”, vores ego, vores personlighed. Den nærer sig af fortiden og udtrykker sig i fremtiden.

Når vi er i maven, vores ubevidste sind, er vi aldrig nogen sinde til stede i nuet. Det er kun, når vi er i vores bevidste sind og med kærligt nærvær har healet vores mave, at vi bliver klar til det, der er meningen med livet, nemlig at vende tilbage til helheden, vores hjerte og derved blive i stand til at være i nuet.

Man taler om, at maven, solar plexus er vores ”mavehjerne”. At det er kroppens største nerve kompleks. At vores personlighed dannes og lagres i maven, via alle de indtryk, oplevelser, følelser og traumer, som vi udsættes for i vores barndom, fra ca. 3 til 7 år. Tiden efter og resten af vores liv, er gentagelser og bygger oven på de grundlæggende erfaringer, overbevisninger, vaner, mønstre og temaer, som vi har erfaret i barndommen.
Når vi har ryddet op i vores mave og mærker roen, nærmer vi os vores hjerte, som altid ved bedst og kender sandheden. Sandheden om, at vi alle sammen er et og at kærligheden overvinder alt.

Giv dig selv ”Gaven i Maven”

Bogen er skrevet af sygeplejerske Gina Asbjerg og beskriver en palet af velkendte teknikker, sammensat til en magisk behandlingspakke, hvor du inviteres på en personlig og unik udviklingsrejse.

Er du klar! Hvis du er, så er jeg, Marianna, klar til at støtte og guide dig på denne "Gaven i Maven" rejse. 

When you talk, you are only repeating what you already know.
But if you listen, you learn something new.

Dalai Lama

IMG_3979 gaven i maven

X

Nyhedsbrev

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Tilmeld nyhedsbrev