Kreativ visualisering

Skab selv din egen indre og ydre virkelighed, ved hjælp af visualisering

Det er store ord, men du kan ha` det liv du drømmer om. Og du kan blive i stand til at transformere alle aspekter af dit liv. Hvordan?  Med Kreativ Visualisering.

Kreativ Visualisering, som er den mest naturlige og nemme spirituelle proces at lære.

Så få ryddet op i dit liv, og lad Reikienergien støtte og beskytte dig i processen med at skabe din nye indre og ydre virkelighed, samt hjælpe dig i din udvikling, så du bliver i stand til at leve dit liv, autentisk og i integritet.  

Visualiseringerne tager udgangspunkt i din aktuelle livssituation. Anvendelsen af Reiki under visualiseringerne gør, at processen bliver meget kærlig, omsorgsfuld, går meget dybt og kan hjælpe mennesker til at genfinde deres styrke og mod, samt få kontakt med deres indre visdom og storslåethed.

Kreativ Visualisering er en smuk spirituel proces

Vi kontakter vores højere selv ved hjælp af en smuk meditation. Med Det højere selv, forstår jeg vores forbindelse til det guddommelige, som findes i os alle. Og det er af stor vigtighed, at vi kontakter vores højere selv, før vi sætter os mål i livet. Og skal visualisering virkelig lykkes, er det vigtigt at have følelsen af, at det kommer fra kilden, universets strøm af ubegrænset kærlighed, visdom, styrke, mod og energi, kilden der for mig - i mit arbejde - er Reiki.   

Kurset i Kreativ Visualisering er delt op i to moduler - hver af to hele dage, men kan tages individuelt, alt efter om man har Reiki af første grad eller Reiki af anden grad.

På kursets første modul, adgangskrav Reiki af første grad, lærer du, ud over at kontakte dit højere selv, også nogle små selvstændige terapier, som du kan anvende på dig selv og i forbindelse med dine Reiki 1 behandlinger af andre.

På kursets andet modul, adgangskrav Reiki af anden grad, går vi mere i dybden og kombinerer Kreativ Visualisering med Situations healing og Fjern healing, så du kan få sat mål samt udleve dine drømme og visioner.

For mig er det særdeles vigtigt, at du bliver undervist i kærlige måder at visualisere på.

Og hvad handler Kreativ Visualisering så om:

Det handler om, at jeg med dette kursus ønsker at støtte dig i din personlige og spirituelle udvikling. Dette fordi jeg selv har brugt kreativ visualisering til at gå fra et liv fyldt med daglig kamp, frygt, mindre værd, stress og knaphed, til et liv fyldt med passion, mening, kærlighed, frihed og styrke - til at være mig. Og nu vil jeg gerne lære dig at gøre det samme. Lære dig at ”være dig”. Være tro mod dig selv og slippe påvirkninger fra andre mennesker både følelsesmæssigt, mentalt og for mig nok det vigtigste, den energetiske påvirkning, som i den grad kan være og er, en hindring for rigtig mange mennesker til, at nå deres mål og få udlevet deres drømme og visioner.      

X

Nyhedsbrev

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Tilmeld nyhedsbrev