Reiki til Dyr

Derfor elsker dyr Reiki

Vidste du, at hunde og andre dyr elsker healing!
Dyr er sansende og følende væsener lige som mennesker.
Derfor bør de ikke overses når det kommer til velvære.

Healing til dyr bliver heldigvis mere og mere udbredt.
Det er en positiv udvikling, fordi dyr i lige så høj grad
som os mennesker har brug for at være i balance og har
stor gavn af Reiki Healing.

Reiki Healing kan blandt andet hjælpe dyr med at blive
raske hurtigere, forebygge sygdomme og forbedre deres
generelle velvære og livskvalitet.

pige_i_papkasse

Dyr er særlig modtagelige

Healing er særligt effektivt hos dyr, fordi dyr ikke har fordomme, der kan blokere for healingens kraft. Dyr handler på instinkt og derfor stiller de ikke spørgsmål ved de gode ting der kommer til dem eller når de mærker positiv og behagelig energi. De vil typisk selv opsøge den, så snart de mærker healingen.

Jeg healer hunde med samme metoder som jeg anvender på mennesker. Men der er den store forskel, at vi ikke kan tale sammen. Derfor er healing med hunde langt mere intuitiv.

Men kontakten er altid til at få skabt. Enten ved berøring eller de kan nås telepatisk og på den måde få kontakt med deres energisystem . De fleste gange oplever jeg at hunden selv nærmer sig, når den fornemmer healingen, selv søger kontakt og kommer hen for at får berøring.

På et tidspunkt i forløbet vil hunden selv tage imod den healing som den har brug for og gå væk når den har fået nok. Derfor kan healing af dyr ofte gå langt hurtigere og resultaterne kan ses næsten med det samme.

De fleste dyr elsker Reiki Healing og nyder det fordi de oplever behandlingen som lindrende og omsorgsfuld. Healing kan blandt andet anvendes efter fysiske skader, operative indgreb, til nervøse eller over kåde hunde eller til at lindre eller forebygge sygdomme.

Allerede efter første behandling vil du opleve en gladere og mere energisk hund. Healingen kan kombineres med hundemassage og Kranio Sakral Terapi til hund.

Trænger din hund til healende energi? Lær selv teknikken og deltag på et Reiki kursus for hundeejere. Book en tid på mail@marianna.dk eller via kontaktformularen her.

X

Nyhedsbrev

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Tilmeld nyhedsbrev